Bureasutoel kopen Leiden

 

Een goede bureaustoel kopen in Leiden en omgeving?

Dat kan bij Cieba al bijna 70 jaar.

Leiden bureaustoel kopen

Vlakbij leiden in Leiderdorp bevindt zich de grootste showroom van de regio. Verschillende soorten en uitvoeringen van bureustoelen in goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.Kom kijken en een bureaustoel uitproberen of laat een bureaustoel op proef plaatsen. We zijn een specialist op het gebied van bureaustoelen en kunnen het juiste advies geven om tot de juiste keuze te komen. 

Juiste keuze?

Een gestoffeerde rug of een netrug?, wel of niet een NPR normering?, wat is een NPR normering? De keuze en het totalale aanbod online is zo groot dat er veel vragen onstaan over wat de juiste bureaustoel is. We helpen graag en daarbij  hebben we al onze bureaustoelen voorzien van Speciale Cieba Aktie prijs. Uitgangspunt is dat de bureaustoelen voldoen aan de gestelde kwaliteits eisen en /of daarnaast aan de Nen of NPR normering.

Veel modellen zijn snelleverbaar en uit voorraad leverbaar.

Ben je niet in de gelegenheid om een bureaustoel te kopen in de buurt van Leiden of is er geen tijd om langs te komen? Bekijk online het complete Cieba assortiment bureaustoelen we leveren door heel Nederland.

We hebben ons assortiment bureaustoelen onder verdeeld in verschillende categorieën:

Bureaustoelen ergonomisch

Bureaustoelen NPR1813

Bureaustoelen snel leverbaar

Bureaustoelen leder

Directie bureaustoelen