Levering en montage

LEVER-MONTAGE KOSTEN

Bij iedere bestelling berekenen wij levekosten met een franco grens van € 500,00.

Tenzij dit anders is aangegeven zijn de standaard leverkosten € 35,00 voor een ongemonteerde levering op de begane grond, achter de 1e deur. 

Bureaustoelen en stoelen zijn hierop een uitzondering en daarvoor gelden de leverkosten € 20.00 ( incl. montage met een enkele uitzondering, dit wordt aangegeven)

Montage is een service die wij aanbieden en wordt uitgevoerd door professionele kantoormeubel monteurs. Onze monteurs werken met goed gereedschap en zorgen er voor dat de producten op de juiste manier worden

gemonteerd. Het bestelde meubilair wordt gebruiksklaar opgesteld, zodat u gelijk kunt genieten van uw nieuwe aanschaf. Het verpakkingsmateriaal wordt direct afgevoerd.

De kosten voor de service levering met montage hebben een start tarief van € 85,00. Dit tarief wordt naar boven aangepast naar mate de hoeveelheid groter wordt.

LEVERTIJD

De levertijd is per product verschillend. De levertijd wordt op de orderbevestiging met een leverweek aangeduid. De exacte leverdag, met de vermelding van een dagdeel ontvangt u per email.