Zit-sta werkplek

Zit-sta werkplekken zijn onderdeel van een compleet bureauprogramma. Binnen dit bureauprogramma zijn er verschillende mogelijkheden die de werkomgeving effectiever ergonomisch en flexibeler maken. Naast de vele bladkleuren en frame kleuren is de variatie in afmetingen ruim voldoende. Bij de Zit-sta werkplekken gaat het  om de juiste verstelling van de hoogte, ruim genomen tussen de 62 en 130 cm. De keuze voor bediening is via een slinger of een elektrische verstelling. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 Product(en)

Zit-sta werkplek

Bij een actuele kantoorinrichting zijn de wensen gericht op flexibiliteit en de verschillende manieren van werken. Het juiste en specifieke meubilair is dan heel belangrijk. Het assortiment kantoormeubelen bij Cieba biedt hiervoor een juiste invulling. Samengevat is de samenstelling van het assortiment  gericht op ergonomie en daarbij een juiste prijs/ kwaliteit verhouding. Bovendien is het geheel leverbaar volgens de laatste trends zeker op het gebied van kleur gebruik . Het kan gaan om een persoonlijke werkplek,  enkele werkplek voor meerdere mensen of een aantal werkplekken bij elkaar. De Zit-sta bureaus zijn elektrisch hoogte verstelbaar maar kunnen ook met slinger in hoogte versteld worden. Voor de  demping van omgevingsgeluid zijn er tussenwanden met en zonder extra akoestieke vulling.

Waarom een zit-sta werkplek?

Een slecht afgestelde bureau hoogte kan leiden tot verschillende klachten. De afwisseling van staand en zittend werken geeft minder belasting en een betere doorbloeding van uw lichaam. Daarbij blijkt uit verschillende onderzoeken dat de variatie van de werkhouding een positief effect heeft op de prestaties. Door de dynamische manier van werken voorkom je op lange termijn lichamelijke klachten als schouderpijn, hoofdpijn en rugproblemen. Kortom: Je blijft in beweging als je ook op een werkdag afwisselt met staan en zitten.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een elektrisch verstelbaar bureau?

Elektrisch verstelbare bureau' s zijn er in veel verschillende soorten kwaliteit en worden tegen uiteenlopende prijzen aangeboden. Door het grote online aanbod is er niet zo snel en duidelijk een keuze te maken welke geschikt is. Bij Cieba in de showroom staan verschillende modellen opgesteld en zijn de verschillen duidelijk te ervaren. Wij kunnen daarbij een duidelijk advies geven en samen kunnen we kijken wat de juiste keuze is.

-Hoe stabiel is een bureau in de hoogste stand van bijvoorbeeld 130 cm hoog? De stabiliteit is vaak gewaarborgd met een 3 koloms metalen poot en een stevige dikke traverse. De tenen op de grond moeten breed en stevig en stabiel gemonteerd zijn.

 

-Hoe werkt de verstelling en hoe makkelijk verstel je een elektrisch bureau? Elektrische bureau’ s zijn voorzien van 1 of 2 motoren. Bijna alle goedkopere modellen zijn voorzien van 1 motor. Voor lichte werkzaamheden en niet te intensief gebruik is dit prima. Met 2 motoren heeft iedere poot zijn eigen motor en heeft het meer draagkracht en zal de verstelling geruislozer verlopen. Standaard op en neer bediening of voorzien van een memory knop voor meer gemak.Het geluid van de verstelling heeft een aandachtspunt nodig als er meerdere zit-sta werkplekken in dezelfde ruimte staan. Het geluid kan voor extra afleiding zorgen als er de hele dag versteld wordt.

-Reset van een elektrisch verstelbaar bureau? Bij een stroomstoring kan een elektrisch verstelbaar bureau van slag zijn. Dan is het belangrijk dat men weet hoe een reset uitgevoerd kan worden. Onze professionele monteurs zullen bij installatie dit duidelijk uitleggen en demonstreren zodat er geen ergernis is als dit zich voordoet.

Naast het elektrisch of slinger verstelbare bureau is het ook belangrijk te kijken naar goed verstelbare bureaustoel of stahulp. Ook ons aanbod hierin is ruim in keuze en zeker aanwezig in onze showroom.