Disclaimer & Privacy

Cieba.nl

Cieba Kantoormeubelen

Touwbaan 26a
2352 CZ  LEIDERDORP
071- 5413414

info@cieba.nl

Kvk 551500303
BTW nr. NL851845435B01

Privacy Cieba Kantoormeubelen

Privacy/verwerking van Persoonsgegevens

Cieba Kantoormeubelen respecteert de privacy van alle bezoekers en gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat alle informatie strikt vertrouwelijk wordt behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden alleen door Cieba Kantoormeubelen gebruikt voor: 

  1. De uitvoering van de overeenkomst
  2. het bijhouden van de bestelhistorie door Cieba Kantoormeubelen zodat aanbiedingen nog beter afgestemd kunnen worden op de wensen en behoefte van onze klanten;
  3. het per nieuwsbrief door Cieba Kantoormeubelen toesturen van informatie over aanbiedingen en producten van Cieba Kantoormeubelen die voor u interessant zouden kunnen zijn, als u hiervoor uw toestemming heeft gegeven. 


Op de website van Cieba Kantoormeubelen wordt gebruik gemaakt van cookies. Het doel hiervan is het vergemakkelijken van het gebruik van de website en het verzamelen van statistische gegevens die niet tot personen herleidbaar zijn. 

Cieba Kantoormeubelen zal passende technische en organisatorische maatregelen ten uitvoer leggen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen onrechtmatige verwerking. 
Cieba Kantoormeubelen zal uw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken, tenzij zij hiertoe verplicht is op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak.