Bureaustoelen ergonomisch

In de categorie bureaustoelen ergonomisch vindt u de bureaustoelen terug met een keuze aan instelmogelijkheden voor een optimaal zitcomfort. Deze ergonomische bureaustoelen voldoen veelal aan de europese richtlijn. De NEN-EN 1335. Als de stoel hieraan voldoet dat betekent dit automatisch dat de zitdiepte, zithoogte, rughoogte en de armleuningen verstelbaar zijn. Voor een passend advies helpen wij u graag bij de keuze van de juiste stoel.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 Product(en)

Bureaustoelen ergonomisch

Een goede ergonomische bureaustoel voldoet aan de Nen normering en is daardoor goed instelbaar. Door de verschillende instelmogelijkheden als zitdiepte verstelling, rugverstelling, zithoogte verstelling en armleuning verstelling uitermate geschikt voor veel verschillende personen. Een goede instelbare bureaustoel zorgt ervoor dat er de hele werkdag ondersteund gewerkt kan worden. Alle bureaustoelen in het Cieba assortiment zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De meeste bureaustoelen zijn zo ontworpen dat u dynamisch kunt zitten, zo maakt u onbewust steeds kleine bewegingen en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Bij een goede ergonomische stoel is het belangrijk dat de stoel op de juiste manier en met een paar vaste regels wordt ingesteld. Een kleine instructievideo van de duitse bureaustoelen fabrikant Dauphin.

Naast de ergonomische NEN-En 1335 bureaustoelen is er apart voor de nederlandse markt een NPR normering in het leven geroepen. Met deze normering hebben de bureaustoelen een groter bereik met bepaalde instelmogelijk heden, geschikt voor lange personen. Meer info hierover is terug te vinden in de categorie NPR  1813 bureaustoelen.