Bureaustoelen leder

Een mooie leren bureaustoel kopen ? In het Cieba aanbod vindt u hier een grote selectie bureaustoelen met een mooie luxe uitstraling. Een ledere uitvoering is makkelijk in onderhoud, de kussens ademen beter en geven meer comfort en zit plezier. Naast de duurzaamheid is het bovendien zo dat door intensief gebruik de bureaustoel met de jaren steeds mooier wordt in zijn levensloop.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 Product(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 Product(en)

Bureaustoelen leder

Een leren bureaustoel online kopen voor de werkkamer, in de directie kamer, de woon of  huiskamer is niet eenvoudig. De foto zegt niets over de kwaliteit van het leer, het zitcomfort en de instelbaarheid van een goede stoel. In ons aanbod van ergonomische bureaustoelen  komt u bijvoorbeeld dit soort stoelen niet zo snel tegen als u op zoek bent naar een goede leren bureaustoel. Leren bureastoelen hebben een luxe uitstraling en zijn mooi afgewerkt zonder zwarte kunststof toepassingen. De zitvorm is al bepaald en de kussens hebben een groot comfortabel zitcomfort. Waar bij NPR bureaustoelen  is bepaald dat er zoveel mogelijk verschillende personen in lichaamslengte en gewicht kunnen gebruikmaken van dezelfde bureaustoel is het zo dat bij luxe leren bureaustoelen er meestal maar1 persoon is die de bueaustoel gebruikt. Daarom is het ook zo belangrijk dat je de bureaustoel zelf kunt uitproberen in onze showroom of een proefplaatsing kunt aanvragen.

Kwaliteit van het leder. 

Een leren bureaustoel is leverbaar in kunstleder of echt leder. De prijs verschilen tussen beide kunnen nogal verschillen. Zowel in kunstleder als in echt leder heb je enorme verschillen in kwaliteit. Dit is moeilijk te zien en te bepalen bij de aanschaf van een leren bureaustoel.

Echt leder logo Cieba

De verschillen tussen kunstleder en echt leder zijn wel te bepalen. Hierbij zijn bij lang zitten de belangrijkste verschillen dat kunstleder geen vocht of warmte reguleert en sneller slijt. Echt leder heeft een goede vocht en warmte geleiding en wordt mooier in zijn levensloop. Het onderhoud is ook makkelijker. De duurzaamheid kan ook een reden zijn om de bureaustoel in een lederen uitvoering te bestellen. Een zwarte leren bureaustoel, een bruin leren bureaustoel of een wit leren bureaustoel, naast deze meest verkochte kleuren zijn er ook vele andere kleuren waarin de meeste modellen leverbaar zijn. Cieba  heeft een selectie gemaakt van de beste modellen en zijn veelal leverbaar in verschillende soorten ledersoorten en kleuren