Vepa Stoel Felt

Productbeschrijving

Details

De stoel Felt van Vepa bestaat uit 60 PET flessen en is ontworpen volgens de circulaire principes. In deze duurzame stoelen krijgen plastic PET flessen een tweede leven. Deze duurzame stoel Felt bestaat uit vier lagen PET-vilt. Dit maakt de kuip extra stevig en onverwoestbaar. Verder heeft de stoel een geluidsabsorberend vermogen en is inzetbaar in elke kantoorruimte, vergaderzaal of kantine. 

De kuip van de Vepa stoel Felt is leverbaar in de kleur licht grijs of antraciet waarbij in de kleur licht grijs de mogelijkheid heeft van een steunkleur. De stoel is verder uit te voeren met een kussen, leverbaar in vele kleuren. Het frame van de stoel Felt is leverbaar in een buis-slede, draad-slede, 4 poots metaal of in 4 poots beuken. De duurzaamheid indicatie voor uw kantoorinrichting wordt hier uitgebreid omschreven.

Reviews
Vepa Stoel Felt

De stoel Felt van Vepa bestaat uit 60 PET flessen en is ontworpen volgens de circulaire principes. In deze duurzame stoelen krijgen plastic PET flessen een tweede leven. Deze duurzame stoel Felt bestaat uit vier lagen PET-vilt. Dit maakt de kuip extra stevig en onverwoestbaar. Verder heeft de stoel een geluidsabsorberend vermogen in elke kantoorruimte, vergaderzaal of kantine. De kuip van de Vepa stoel Felt is leverbaar in de kleur licht grijs of antraciet waarbij in de kleur licht grijs de mogelijkheid heeft van een steunkleur. De stoel is verder uit te voeren met een kussen, leverbaar in vele kleuren. Het frame van de stoel Felt is leverbaar in een buis-slede, draad-slede, 4 poots metaal of in 4 poots beuken.

€ 278,00
  • Draadframe metaal
  • Sledebuis metaal - +€ 10,00
  • 4-poots metaal - +€ 47,00
  • Kruisvoet vast - +€ 50,00
  • Kruisvoet wielen - +€ 77,00
  • 4-poots hout - +€ 82,00
  • Licht grijs
  • Antraciet grijs

* Verplichte velden

€ 278,00
Grotere aantallen bestellen?
Vraag een offerte aan voor dit product

Ruim 65 jaar ervaring

Persoonlijk en deskundig advies

Grootste showroom in de regio

Bezorg- montage service