Aanbiedingen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 Product(en)

 1. Bureau verwarmingspaneel
  € 99,00

  Directe verwarming onder het bureau voor op kantoor of de thuiswerkplek. Dit super zuinige infrarood paneel met een maximaal verbruik van 150 watt geeft stralingswarmte en is dimbaar door de draaibare schakelknop. De bevestiging van dit 0.5 cm dikke paneel onder het bureaublad, ladenblok of tegen de muur is eenvoudig met plakfolie en houdt het paneel op zijn plek. Het aansluitsnoer met veilige eurostekker is 3 meter. Bij bestelling in de winkelwagen "gratis afhalen" aanklikken en daarbij in de omschrijving vermelden dat u het toegestuurd wilt krijgen. 

  Meer info
 2. Gaslift monitorarm Cieba
  € 139,00

  Gaslift monitorarm Cieba is geschikt voor 1 monitor of 2 monitoren. Leverbaar in de kleur alu wit of zwart. Ideaal voor flexplekken of  bespreekruimtes. Deze proffesionele arm is soepel en eenvoudig in gebruik, vrijwel overal te plaatsen met bladklem. Kabels kunnen in de klipjes en aan de arm worden gekoppeld. 

   

  Meer info
 3. Zit sta hulp To Swift

  Normale prijs: € 225,00

  Special Price € 179,00

  Zit sta hulp To Swift van de duitse fabrikant Dauphin. Beweegt en wipt in de juiste richting, draaibare zitting en in hoogte verstelbaar. Leverbaar in 6 kleuren.

  Meer info
 4. Stoel Caddy

  Normale prijs: € 229,00

  Special Price € 199,00

  Stoel Caddy met een comfortabel zit comfort op een zwart vierpoots frame. Gestoffeerd in een grove stof in de kleuren licht grijs of antraciet. Meer info
 5. Kruk Belly

  Normale prijs: € 259,00

  Special Price € 229,00

  Kruk Belly met een comfortabele zit op een zwart vierpoots frame. Gestoffeerd in een grove stof in de kleuren beige of antraciet.

  Meer info
 6. Stoel Belly

  Normale prijs: € 259,00

  Special Price € 229,00

  Stoel Belly met een comfortabele zit op een zwart vierpoots frame. Gestoffeerd in een grove stof in de kleuren beige of antraciet.

  Meer info
 7. Bureaustoel Tulsa

  Normale prijs: € 375,00

  Special Price € 259,00

  Bureaustoel Tulsa. Goed instelbare bureaustoel met netrugbespanning en zwart gestoffeerde zitting. De in hoogte verstelbar rugleuning is voorzien van lende support en de ruime comfortable zitting heeft een zitdiepte instelling. De fixeerbare techniek is een synchroonmechanisme met tegendruk instelling.  SNEL LEVERBAAR. 

  Meer info
 8. Bureaustoel Comfo

  Normale prijs: € 419,00

  Special Price € 299,00

  Bureaustoel Comfo. Deze eigentijdse bureaustoel met een comfortabele stofgespannen rugleuning is leverbaar in een zwarte of midden grijze slijtvaste stof. Het frame en voetenkruis zijn zwart. Snel leverbaar.

  Meer info
 9. Bureaustoel Polo

  Normale prijs: € 419,00

  Special Price € 299,00

  Bureaustoel Polo. Deze eigentijdse bureaustoel met een comfortabele zwarte netrug bespanning. Het frame en voetenkruis zijn zwart. Snel leverbaar.

  Meer info
 10. Be Steady

  Normale prijs: € 359,00

  Special Price € 319,00

  Be Steady by Beta is een fijne ergonomische zit-sta kruk die zorgt voor comfortabele steun én beweging op hoge zitposities. Perfect te gebruiken in combinatie met een zit-sta bureau en is leverbaar in 3 hoogte gasveren. De gasveer kan worden uitgevoerd in de kleur zwart of verchroomd. Meer info
 11. Bureaustoel Indeed Mesh

  Normale prijs: € 506,00

  Special Price € 369,00

  Bureaustoel Indeed Mesh  van de duitse fabrikant Dauphin. Een Arbo NEN-EN 1335 genormeerde bureaustoel voorzien van een fijne Mesh rugleuning. In een geheel zwarte uitvoering snel leverbaar.

  Meer info
 12. Bureaustoel Minor

  Normale prijs: € 499,00

  Special Price € 369,00

  Bureaustoel Minor. De complete bureaustoel met een comfortabele zwarte netrugbespanning en zwart gestoffeerde zitting, het voetenkruis en de 4D armleuning beugels zijn aluminium gepolijst. Een bureaustoel met een goede ondersteuning in de rug met als extra optie een in diepte verstelbare lendesteun, ideaal bij klachten in de onderug. Deze best verkochte bureaustoel is snel leverbaar.

  Meer info
 13. Bureaustoel Indeed

  Normale prijs: € 506,00

  Special Price € 369,00

  Bureaustoel Indeed Mesh van de duitse fabrikant Dauphin. Een Arbo NEN-EN 1335 genormeerde bureaustoel voorzien van een gestoffeerde rugleuning. Actie model in  een geheel zwarte uitvoering, snel leverbaar. 

  Meer info
 14. Bureaustoel Cloud licht grijs

  Normale prijs: € 535,00

  Special Price € 379,00

  Bureaustoel Cloud. Deze bureaustoel heeft een elegante vormgeving en een zeer comfortabel zitcomfort. De goed gevormde rugleuning met verstelbare hoofdsteun in combinatie met een zachte grote zitting zorgt voor een perfecte aansluiting op de rug. In 2 uitvoeringen leverbaar uit voorraad.

   

  Meer info
 15. Bureau Active EL

  Normale prijs: € 606,00

  Special Price € 399,00

  Aktie model: Het elektrisch verstelbare bureau Active. De eleKtrisch verstelbare zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Standaard leverbaar in diverse afmetingen. Het stabiele frame is elektrisch verstelbaar van 65-130cm. en voorzien van 2 motoren en een T-poot met 3 kolommen. Het bureau is voorzien van een links of rechts te plaatsen memory display met werkelijke hoogte aanduiding en 4 geheugen standen en USB 2.0 lader om je telefoon of laptop op te laden. Ideaal voor de Flex plek. 

  SPECIALE CIEBA NETTO-PRIJS

  Meer info
 16. Stoel Pisa

  Normale prijs: € 499,00

  Special Price € 399,00

  Stoel Pisa met een comfortabele zit ideaal voor de ontvangstruimte. Gestoffeerd in een grove zachte stof in de kleuren beige of antraciet.

  Meer info
 17. Hoekbureau Active
  € 789,00

  Aktie model: Het elektrisch verstelbare hoekbureau Active plus. De elektrisch verstelbare zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Leverbaar in diverse afmetingen. Het stabiele frame is elektrisch verstelbaar van 65-130cm. en voorzien van 3 motoren en een T-poot met 3 kolommen. Het bureau is voorzien van een links of rechts te plaatsen memory display met werkelijke hoogte aanduiding en 3 geheugen standen en 2x USB 2.0 lader om je telefoon of laptop op te laden. Ideaal voor de Flex plek. 

  SPECIALE CIEBA NETTO-PRIJS

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 Product(en)