Werkplekken

Werkplekken

Werkplekken zijn er in vele maten en afmetingen. Alle onderstellen hebben eigen kenmerken waarmee een passende keuze gemaakt kan worden. Een vaste hoogte of hoogte instelbaar volgens de arbo Nen normering. De hoogte verstelling kan op veel verschillende manieren worden toegepast. Standaard met inbussleutels of de flexibele oplossing, met een slinger of geheel electrisch verstelbaar. Hiermee maak je gelijk de stap naar een zit-sta werkplek. Kwaliteits bureau programma' s voor stabiele werkplekken geschikt voor intensief gebruik en jaren lang werkplezier. Veel programma's zijn uit voorraad leverbaar en bieden de garantie van een jaren lange nalevering. Voor een advies op maat komen we graag langs om het geheel af te stemmen op uw eigen wensen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

42 Product(en)

  1. Oak medium (Bladgroep 1)
    € 0,00
    Hier vind u een overzicht van onze bladkleuren in een groter formaat. De kleuren zijn bij benadering stalen zijn in de showroom aanwezig. Meer info
  2. Bureau verwarmingspaneel
    € 99,00

    Directe verwarming onder het bureau voor op kantoor of de thuiswerkplek. Dit super zuinige infrarood paneel met een maximaal verbruik van 150 watt geeft stralingswarmte en is dimbaar door de draaibare schakelknop. De bevestiging van dit 0.5 cm dikke paneel onder het bureaublad, ladenblok of tegen de muur is eenvoudig met plakfolie en houdt het paneel op zijn plek. Het aansluitsnoer met veilige eurostekker is 3 meter. Bij bestelling in de winkelwagen "gratis afhalen" aanklikken en daarbij in de omschrijving vermelden dat u het toegestuurd wilt krijgen. 

    Meer info
  3. Rechthoekige bladen 25mm
    € 125,00
    Rechthoekige melamine bladen 25mm dik, bladgroep 1 of 2. Bladgroep 2 heeft een levertijd van ca. 6 weken. Meer info
  4. ECO-screen
    € 165,00
    De ECO-screen zichtschotten, opzetwanden en voorzetwanden zijn vervaardigd uit gerecyclede PET flessen en leverbaar in 18 kleuren Meer info
  5. Bureau Easy Fix
    € 235,00

    Bureau Easy Fix is het bureau wat in een handomdraai te monteren en demonteren is. Een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Voorzien van 2 hoogte instelbare poten, leverbaar in 3 kleuren.  De ruime kabelgoot met een klikhendel is makkelijk te bevestigen. Ideaal voor de thuis werkplek en voldoet aan de Arbo voorgeschreven NEN-527 normering!

    SPECIALE CIEBA AKTIE PRIJS

    Meer info
  6. Singer bureau Pendulum

    Normale prijs: € 420,00

    Special Price € 299,00

    Aktie model: Slinger bureau Pendulum. De slinger verstelbare zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Standaard leverbaar in diverse afmetingen. Het stabiele frame is slingerhoogte verstelbaar van 72-118 cm. met een T-Poot uit 2 kolommen. Het bureau is voorzien van een links of rechts te plaatsen slinger en ideaal voor de thuisplek.

    Meer info
  7. Entrada bureau
    € 372,00

    Bureau programma Entrada met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de T poten zorgen voor genoeg beenruimte onder het bureau.  Stel uw eigen combinatie samen.

    Meer info
  8. Bureau Active EL

    Normale prijs: € 606,00

    Special Price € 399,00

    Aktie model: Het elektrisch verstelbare bureau Active. De eleKtrisch verstelbare zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Standaard leverbaar in diverse afmetingen. Het stabiele frame is elektrisch verstelbaar van 65-130cm. en voorzien van 2 motoren en een T-poot met 3 kolommen. Het bureau is voorzien van een links of rechts te plaatsen memory display met werkelijke hoogte aanduiding en 4 geheugen standen en USB 2.0 lader om je telefoon of laptop op te laden. Ideaal voor de Flex plek. 

    SPECIALE CIEBA NETTO-PRIJS

    Meer info
  9. Bureau Arca rechthoek
    € 416,00

    Bureau Arca met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. 

    Meer info
  10. Elektrisch bureau Cieba S-Line

    Normale prijs: € 640,00

    Special Price € 429,00

    Elektrisch bureau programma Cieba S-Line, NPR genormeerde zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Standaard leverbaar in diverse afmetingen. Het stabiele frame is elektrisch verstelbaar van 65-130 cm. en voorzien van 2 stille elektrische motoren en een 3 elementen-poot. Meer info
  11. bureau Flex Easy
    € 445,00

    Flex Easy met gebruiksvriendelijk klik-systeem om uw werkblad in hoogte te verstellen van 65 tot 86cm. Met een eenvoudige druk op de knop ontgrendelt u het mechaniek en zet u de tafel per 1 cm op de juiste hoogte. In de poot zit een veilige contra-veer die het gewicht van de tafel opvangt waardoor deze met een minimale inspanning te verstellen is.

    Meer info
  12. Bureau Air2 rechthoek
    € 462,00

    Bureau programma Air2 met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de A-poot geeft het geheel een mooie en eigentijdse uitstraling. 

    Meer info
  13. idea 01
    € 465,00

    De stoere 4-poots werkplek, zowel in een vaste hoogte als hoogte instelbare versie leverbaar. De vele creatieve mogelijkheden maken IDEA + 01 tot een ideale oplossing voor elk interieur.

    Meer info
  14. Bureau Entrada Wing
    € 497,00

    Bureau entrada Wing links of rechts180x100/80 cm. (bxd) . Kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de T poten zorgen voor genoeg beenruimte onder het bureau.  

    Meer info
  15. Bureau Arca Wing
    € 497,00

    Bureau Arca Wing, 180x100/80 cm. met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad.

    Meer info
  16. Bench Arca
    € 532,00

    Bench programma Arca met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in de werkblad breedte per persoon van 120, 160 of 180 cm. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot per zitplek en de buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. Benches geschikt voor 2, 4, 6 .....personen. Oneindig per 2 te combineren. De middelste poten zijn naar binnen geplaatst voor optimaal been ruimte.

    Meer info
  17. Bureau Air2 Wing
    € 545,00

    Bureau programma Air2 met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de  A-poot geeft het geheel een mooie en eigentijdse uitstraling. Bladafmeting in een links of rechts model: 180x100/80 cm. (bxd)

    Meer info
  18. Bureau Arca met aanbouw
    € 605,00

    Bureau Arca met een kunststof melamine 25 mm dik blad in vele bladkleuren. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. Arca met een linker of rechter aanbouw in diverse afmetingen.

    Meer info
  19. Bureau Entrada met aanbouw
    € 615,00

    Entrada bureau incl. aanbouw met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van ruime kabelgoten en de T poten zorgen voor genoeg beenruimte onder het bureau.  Entrada met een linker of rechter aanbouw in diverse afmetingen.

    Meer info
  20. Bench Air2
    € 646,00

    Bench programma Air 2 met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in de werkblad breedte per persoon van 120, 160 of 180 cm. Het Air2 frame is standaard voorzien van ruime kabelgoten en de  A-poot geeft het geheel een mooie en eigentijdse uitstraling. Benches geschikt voor 2, 4, 6 .....personen. Oneindig per 2 te combineren. 

    Meer info
  21. bureau Nova
    € 662,00
    Bureau programma Nova met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de wang poten zorgen van een gesloten afwerking. Meer info
  22. bureau Flex slinger
    € 670,00

    Slinger bureau programma Flex met een kunststof melamine 25 mm dik blad, standaard leverbaar in 4 afmetingen. Het stabiele frame is traverse vrij en slingerhoogte verstelbaar van 65-110 cm. 

    Meer info
  23. Bureau Air2 hoek
    € 697,00
    In hoogte instelbaar van 62 tot 86 cm en vaste hoogte 76cm inclusief blad. Air2 is uit voorraad leverbaar in HI (hoogte instelbaar) en vaste hoogte in de ral kleuren 9005 zwart, 9006 aluminium en 9010 wit. Meer info
  24. Elektrisch bureau Flex ECO
    € 744,00

    Elektrisch bureau programma Flex ECO,  zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Standaard leverbaar in diverse afmetingen. Het stabiele frame is traverse vrij en elektrisch verstelbaar volgens NEN normering, van 65-125 cm. en voorzien van 2 stille Bosch motoren en een 3 elementen-poot.

    Meer info
  25. HomeFite Vepa
    € 749,00

    HomeFit de electrische zit-sta werkplek van de nederlandse fabrikant Vepa opgeborgen in een kastje. De transformatie van het anonieme kastje tot een volwaardige werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. De handige opberggoot in de kast biedt ruimte voor de berging van de werklaptop, muis, ordners of werkmap.

    De uitvoering Zwart kastje met Eiken Naturel werkblad staat bij ons in de showroom.

    speciale Cieba AKTIE prijs

    Meer info
  26. Bureau T45
    € 770,00

    Bureau opstelling T45  met een 38 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen en hoekopstellingen. In 4 bladkleuren met  kleurcombinatie moglijkheden. Stel uw eigen combinatie samen.

    Meer info
  27. Hoekbureau Active
    € 789,00

    Aktie model: Het elektrisch verstelbare hoekbureau Active plus. De elektrisch verstelbare zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Leverbaar in diverse afmetingen. Het stabiele frame is elektrisch verstelbaar van 65-130cm. en voorzien van 3 motoren en een T-poot met 3 kolommen. Het bureau is voorzien van een links of rechts te plaatsen memory display met werkelijke hoogte aanduiding en 3 geheugen standen en 2x USB 2.0 lader om je telefoon of laptop op te laden. Ideaal voor de Flex plek. 

    SPECIALE CIEBA NETTO-PRIJS

    Meer info
  28. Electrische Zit- sta Flex 3+
    € 794,00

    Elektrisch bureau programma Flex 3+, hoge kwaliteit zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Standaard leverbaar in diverse afmetingen. Het stabiele frame is traverse vrij en elektrisch verstelbaar van 65-130 cm. en voorzien van 2 stille elektrische Bosch motoren en een 3 elementen-poot.

    Meer info
  29. Bureau Air2 NG compact groot
    € 836,00

    Bureau programma Air2 met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoten en de  A-poot geeft het geheel een mooie en eigentijdse uitstraling. Air2 compact groot in een links of rechts model: 200/80x160/60 cm. (bxd)

    Meer info
  30. Bureau Arca Cad combinatie
    € 891,00

    Bureau programma Arca met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. Arca Cad 120x120 cm met een linker of rechter aanbouw in diverse afmetingen.

    Meer info
  31. Bureau Entrada CAD combinatie
    € 896,00

    Hoekbureau Entrada Cad combinatie met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van ruime kabelgoten en de T poten zorgen voor genoeg beenruimte onder het bureau. 

    Meer info
  32. Bureau Air2 CAD combinatie
    € 944,00

    Bureau programma Air2 met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het Air2 frame is standaard voorzien van ruime kabelgoten en de  A-poot geeft het geheel een mooie en eigentijdse uitstraling. Air2 Cad 120x120 cm met een linker of rechter aanbouw in diverse afmetingen.

    Meer info
  33. Bench Nova
    € 998,00

    Bench programma Nova met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in de werkblad breedte per persoon van 120, 160 of 180 cm. Het Nova frame is standaard voorzien van ruime kabelgoten en de wang poten zorgen van een gesloten afwerking.  Benches geschikt voor 2, 4, 6 .....personen. Oneindig per 2 te combineren. 

    Meer info
  34. Flex 3+ Wang
    € 1.280,00

    Bureau programma Flex 3+  wang, hoge kwaliteit zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Standaard leverbaar in diverse afmetingen. Het stabiele frame met de 10 cm. dikke poten is traverse vrij en elektrisch verstelbaar van 65-125 cm. en voorzien van 2 stille elektrische Bosch motoren.

    Meer info
  35. Bureau Flex 3EL met aanbouw
    € 1.304,00

    Bureau programma Flex 3+ hoekopstelling, hoge kwaliteit zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Standaard leverbaar in diverse afmetingen. Het stabiele frame is traverse vrij en elektrisch verstelbaar van 65-125 cm. en voorzien van 3 stille elektrische Bosch motoren. Bureau aanbouw is 60 cm. diep en leverbaar in diverse afmetingen.

    Meer info
  36. Slinger Bench Flex
    € 1.545,00

    Bench programma Flex slinger met een kunststof melamine 25 mm dik blad. De 2 persoons Flex slinger bench is leverbaar in de werkblad breedte per persoon van 120, 160, 180 of 200 cm. Het stabiele frame is traverse vrij en slingerhoogte verstelbaar per werkblad van 65-110 cm. 

    Meer info
  37. Bench Flex 3+ elektrisch
    € 1.689,00

    Elektrisch Bench programma Flex 3, hoge kwaliteit Zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. De 2 persoons Flex 3EL  elektrisch verstelbare bench is leverbaar in de werkblad breedte per plek van 120, 160, 180 of 200 cm. Het stabiele H frame is traverse vrij en elektrisch verstelbaar per werkblad van 65-125 cm. Voorzien van 2 stille elektrische Bosch motoren per werkplek.

    Meer info
  38. Bureau X7
    € 1.935,00

    Rechthoekig bureau X7 van Officity (by Quadrifoglio), uit Italie en geschikt voor de directiekamer. Mooi vakmanschap afgewerkte metalen poten in chroom of wit. Keuze uit 2 soorten poten, 4-poots of ringvorm. Het bureau heeft 10mm dunne zwevende geprofileerde bladen van melamine, glas of gelakt hout. Gedetailleerde accenten zoals de chromen bladhoeken en het slimme kabelmanagement. Stel uw eigen combinatie samen.

    Meer info
  39. Bureau X5
    € 2.115,00

    Bureau opstelling X5 met een krasvast melamine blad, leverbaar in verschillende afmetingen en hoekopstellingen. In 6 bladkleuren en 2 kleuren metalen frame.  Stel uw eigen combinatie samen.

    Meer info
  40. Elektrische bench Flex 3+ Wang
    € 2.389,00

    Elektrisch Bench programma Flex 3+, hoge kwaliteit zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. De 2 persoons Flex 3+ Wang elektrisch verstelbare bench is leverbaar in de werkblad breedte per plek van 120, 160, 180 of 200 cm. Het stabiele frame met de 10 cm dikke wangpoten is traverse vrij en electrisch verstelbaar per werkblad van 65-125 cm. Voorzien van 2 stille elektrische Bosch motoren per werkplek.

    Meer info
  41. bureau Arca NG compact groot
    € 729,00

    Bureau Arca compact groot in een links of rechts model: 200/80x160/60 cm. (bxd) met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Het frame is standaard voorzien van ruime kabelgoten en de buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. 

    Meer info
  42. Hoekbureau X7
    € 4.690,00
    X7 meubilair van Officity (by Quadrifoglio), Italiaans design voor directiekamer en vergaderruimte. Vakmanschap in metaalbewerking, zoals de fraaie chromen of witte poten (in 4-poots OPEN of ringvorm CLOSED), met 10mm dunne zwevende geprofileerde bladen van melamine, glas of gelakt hout. Levertijd 4-6 weken. Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

42 Product(en)

Werkplekken

Werkplekken zijn er in vele maten en afmetingen. Alle onderstellen hebben eigen kenmerken waarmee een passende keuze gemaakt kan worden. Een vaste hoogte of hoogte instelbaar volgens de arbo Nen normering. Richtlijnen en werkpleknormen vindt u hier. De hoogte verstelling kan op veel verschillende manieren worden toegepast. Standaard met inbussleutels of de flexibele oplossing, met een slinger of geheel electrisch verstelbaar. Hiermee maak je gelijk de stap naar een zit-sta werkplek. Kwaliteits bureau programma' s  voor stabiele werkplekken geschikt voor intensief gebruik en jaren lang werkplezier. Veel programma's zijn uit voorraad leverbaar en bieden de garantie van een jaren lange nalevering. Voor een advies op maat komen we graag langs om het geheel af te stemmen op uw eigen wensen.