Werkplekken

Werkplekken

Werkplekken zijn er in vele maten en afmetingen. Alle onderstellen hebben eigen kenmerken waarmee een passende keuze gemaakt kan worden. Een vaste hoogte of hoogte instelbaar volgens de arbo Nen normering. De hoogte verstelling kan op veel verschillende manieren worden toegepast. Standaard met inbussleutels of de flexibele oplossing, met een slinger of geheel electrisch verstelbaar. Hiermee maak je gelijk de stap naar een zit-sta werkplek. Kwaliteits bureau programma' s voor stabiele werkplekken geschikt voor intensief gebruik en jaren lang werkplezier. Veel programma's zijn uit voorraad leverbaar en bieden de garantie van een jaren lange nalevering. Voor een advies op maat komen we graag langs om het geheel af te stemmen op uw eigen wensen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 50

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Bureau Easy Fix
  € 169,00

  Bureau Easy Fix is het bureau wat in een handomdraai te monteren en demonteren is. Een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Voorzien van 2 hoogte instelbare poten, leverbaar in 3 kleuren.  De ruime kabelgoot met een klikhendel is makkelijk te bevestigen. Ideaal voor de thuis werkplek!

  SPECIALE CIEBA PRIJS

  Meer info
 2. Bureau Arca rechthoek
  € 279,00

  Bureau Arca met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. 

  Meer info
 3. bureau Land rechthoek
  € 300,00

  Bureau programma Land met een kunststof melamine 18 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame met strakke T- poot is mat afgewerkt en leverbaar in 3 kleuren.

  Meer info
 4. Bureau Air rechthoek
  € 315,00
  Bureau programma Air met een kunststof melamine 18 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame met de elegante A- poot is mat afgewerkt en leverbaar in 3 kleuren. Meer info
 5. Bureau Air2 rechthoek
  € 323,00

  Bureau programma Air2 met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de A-poot geeft het geheel een mooie en eigentijdse uitstraling. 

  Meer info
 6. Bureau Active EL
  € 359,00

  Het Aktie budget model bureau Active. De electrisch verstelbare zit-sta werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Standaard leverbaar in diverse afmetingen. Het stabiele frame is elektrisch verstelbaar van 65-130cm. en voorzien van 2 motoren en een T-poot met 3 kolommen. Het bureau is voorzien van een links of rechts te plaatsen memory display met werkelijke hoogte aanduiding en 3 geheugen standen. Ideaal voor de Flex plek.

  SPECIALE CIEBA PRIJS

  Meer info
 7. Bureau Ring
  € 367,00

  Bureau programma Ring met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de dichte ring buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. 

  Meer info
 8. Bureau Entrada Wing
  € 423,00

  Bureau entrada Wing links of rechts180x100/80 cm. (bxd) . Kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de T poten zorgen voor genoeg beenruimte onder het bureau.  

  Meer info
 9. Bureau Arca Wing
  € 449,00

  Bureau Arca Wing, 180x100/80 cm. met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad.

  Meer info
 10. Bureau Flex 3 klik
  € 459,00

  Bureau programma Flex 3 klik, standaard werkplek met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Leverbaar in diverse afmetingen. Het frame is hoogte verstelbaar 65-86 cm d.m.v. het makkelijk bedienbare kliksysteem.

  Meer info
 11. Bureau Air2 Wing
  € 493,00

  Bureau programma Air2 met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de  A-poot geeft het geheel een mooie en eigentijdse uitstraling. Bladafmeting in een links of rechts model: 180x100/80 cm. (bxd)

  Meer info
 12. Bureau Arca met aanbouw
  € 527,00

  Bureau Arca met een kunststof melamine 25 mm dik blad in vele bladkleuren. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. Arca met een linker of rechter aanbouw in diverse afmetingen.

  Meer info
 13. Bench Arca
  € 532,00

  Bench programma Arca met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in de werkblad breedte per persoon van 120, 160 of 180 cm. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot per zitplek en de buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. Benches geschikt voor 2, 4, 6 .....personen. Oneindig per 2 te combineren. De middelste poten zijn naar binnen geplaatst voor optimaal been ruimte.

  Meer info
 14. Bureau Land met aanbouw
  € 535,00

  Bureau programma Land met een kunststof melamine 18 mm dik blad, leverbaar in combinatie met aanbouw in verschillende afmetingen. Het frame met strakke T- poot is mat afgewerkt en leverbaar in 3 kleuren. 

  Meer info
 15. Bureau Ring Wing
  € 537,00

  Bureau programma Ring met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de Ring buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. Bladafmeting in een links of rechts model: 180x100/80 cm. (bxd)

  Meer info
 16. Bureau Entrada met aanbouw
  € 537,00

  Entrada bureau incl. aanbouw met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van ruime kabelgoten en de T poten zorgen voor genoeg beenruimte onder het bureau.  Entrada met een linker of rechter aanbouw in diverse afmetingen.

  Meer info
 17. Bureau Nova
  € 547,00

  Bureau programma Nova met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de wang poten zorgen van een gesloten afwerking. 

  Meer info
 18. Bureau Air met aanbouw
  € 550,00

  Bureau programma Air met een kunststof melamine 18 mm dik blad, leverbaar in combinatie met aanbouw in verschillende afmetingen. Het frame met de elegante A- poot  is mat afgewerkt en leverbaar in 3 kleuren. 

  Meer info
 19. Bench Air2
  € 572,00

  Bench programma Air 2 met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in de werkblad breedte per persoon van 120, 160 of 180 cm. Het Air2 frame is standaard voorzien van ruime kabelgoten en de  A-poot geeft het geheel een mooie en eigentijdse uitstraling. Benches geschikt voor 2, 4, 6 .....personen. Oneindig per 2 te combineren. 

  Meer info
 20. Bench Air
  € 580,00

  Bench programma Air met een kunststof melamine 18 mm dik blad, leverbaar in de werkblad breedte per persoon van 141, 161 of 181 cm. Het frame met elegante A poot is mat afgewerkt en leverbaar in 3 kleuren. Keuze met of zonder scheidingswand.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 50

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3