Ring werkplekken

Ring werkplekken

Ring bureauprogramma met vele standaard mogelijkheden voor een strakke inrichting van uw kantoor. Bureau’ s met zwevend blad zijn voorzien van een bladdragende kabelgoot . Vaste hoogte 76 cm of hoogte instelbaar 62-86 cm volgens Nen-norm. Bladkleuren en frame kleuren volgens tabel. Bladgroep 1 en 4 kleuren frames uit voorraad leverbaar, bladgroep 2 tegen kleine meerprijs met langere levertijd. Afwijkende afmetingen, hpl en volkern bladen zijn mogelijk op aanvraag.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 Product(en)

 1. Bureau Ring
  € 367,00

  Bureau programma Ring met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de dichte ring buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. 

  Meer info
 2. Bureau Ring Wing
  € 537,00

  Bureau programma Ring met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de Ring buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. Bladafmeting in een links of rechts model: 180x100/80 cm. (bxd)

  Meer info
 3. Bench Ring
  € 612,00

  Bench programma Ring met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in de werkblad breedte per persoon van 120, 160 of 180 cm. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot per zitplek en de Ring buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. Benches geschikt voor 2, 4, 6 .....personen. Oneindig per 2 te combineren. De middelste poten zijn naar binnen geplaatst voor optimaal been ruimte.

  Meer info
 4. Bureau Ring met aanbouw
  € 659,00
  Robuuste vormgeving met een poot van 80 x 30 mm voorzien van een optisch zwevend blad. Uit voorraad leverbaar in HI (hoogte instelbaar) 62-86 cm. Meer info
 5. Bureau Ring NG compact groot
  € 817,00

  Bureau programma Ring met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoten en de Ring buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. Ring compact groot in een links of rechts model: 200/80x160/60 cm. (bxd)

  Meer info
 6. Bureau Ring Cad combinatie
  € 835,00

  Bureau programma Ring met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het Ring frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoten en de ronde buispoot geeft een mooi effect van een zwevend blad. RingCad 120x120 cm met een linker of rechter aanbouw in diverse afmetingen.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 Product(en)