Entrada werkplekken

Entrada werkplekken

Entrada bureauprogramma met vele standaard mogelijkheden voor een voordelige en snelle inrichting van uw kantoor. Bureau’ s zijn voorzien van kabelgoot en kabelgeleiding in de poot. Vaste hoogte 76 cm of hoogte instelbaar 62-86 cm volgens Nen-norm. Bladkleuren en frame kleuren volgens tabel. Bladgroep 1 en 4 kleuren frames uit voorraad, bladgroep 2 tegen kleine meerprijs en langere levertijd. Afwijkende afmetingen, hpl en volkern bladen zijn mogelijk op aanvraag.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 Product(en)

 1. Entrada bureau
  € 279,00

  Bureau programma Entrada met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de T poten zorgen voor genoeg beenruimte onder het bureau.  Stel uw eigen combinatie samen.

  Meer info
 2. Bureau Entrada Wing
  € 423,00

  Bureau entrada Wing links of rechts180x100/80 cm. (bxd) . Kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van een ruime kabelgoot en de T poten zorgen voor genoeg beenruimte onder het bureau.  

  Meer info
 3. Bureau Entrada NG compact groot
  € 729,00

  Bureau Entrada compact groot NG met een kunststof melamine 25 mm dik blad. Het frame is standaard voorzien van ruime kabelgoten en de T poten zorgen voor genoeg beenruimte onder het bureau.  Bladafmeting in een links of rechts model: 200/80x160/60 cm. (bxd)

  Meer info
 4. Bureau Entrada met aanbouw
  € 527,00

  Entrada bureau incl. aanbouw met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van ruime kabelgoten en de T poten zorgen voor genoeg beenruimte onder het bureau.  Entrada met een linker of rechter aanbouw in diverse afmetingen.

  Meer info
 5. Bureau Entrada CAD combinatie
  € 802,00

  Hoekbureau Entrada Cad combinatie met een kunststof melamine 25 mm dik blad, leverbaar in verschillende afmetingen. Het frame is standaard voorzien van ruime kabelgoten en de T poten zorgen voor genoeg beenruimte onder het bureau. 

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 Product(en)