Kunststof stoelen

Kunststof stoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 Product(en)

 1. Stoel Romeo
  € 55,00

  Stapelbare armstoel met een kunststof kuip van 100% recyclebaar polypropyleen en 25mm poten in ganodisserd aluminium. Geschikt voor binnen en buiten. Uit voorraad leverbaar in 7 kleuren.

  Meer info
 2. Stoel Boo
  € 69,00
  Stoel Boo. Elegante polypropyleen kuip in 5 kleuren met metalen 4 poots- of ring frame. Meer info
 3. Stoel S100
  € 79,00
  Stoel S100. Stevige stoel met kunststof kuip in verschillende kleuren en metalen 4 poots- of ring frame. Stapelbaar tot 6 stuks. Meer info
 4. Stoel Grazie
  € 79,00
  Stoel Grazie. Stevige polypropyleen zitkuip met metalen 4 poots- of ring frame in dezelfde kleur. Daarnaast leverbaar met een aluminium gepolijst kruisvoet incl. wielen en hoogte verstelbare gasveer. Meer info
 5. Stoel Box
  € 85,00

  Stoel Box van Siesta. Deze stoere PP kunststof stoel  is 100% recyclebaar . Stapelbaar en geschikt voor binnen en buiten. Uit voorraad leverbaar in 6 kleuren.

  Meer info
 6. Stoel S450
 7. Stoel Geo
  € 89,00

  Stoel Geo. Fijne polypropyleen zitkuip met geïntegreerde armleggers, leverbaar in meerdere kleuren. Het frame is in verschillende uitvoeringen leverbaar, kunststof zwart of beukenhout 4-poots, aluminium gepolijst spider 4 poot of een aluminium gepolijst kruisvoet met wielen en hoogte verstelbare gasveer. 

  Meer info
 8. Stoel Loola
  € 89,00

  Stoel Loola. Stapelbare kunststof stoel in  polypropoleen.. Hoog zitcomfot met een mooi afgewerkte rug en zitting Stapelbaar met chromen of wit frame. Leverbaar in 10 kleuren met achterzijde en onderkant in de kleur wit, zand of melkwit.

  Meer info
 9. Stoel Bakhita
  € 92,00

  Stoel Bakhita van Gaber.  De stoel Bakhita is stevig en duurzaam door het 2K-spuitgieten. Zeer comfortabel en licht,  stabelbaar en van van hoge kwaliteit. Voor elke ruimte een perfecte invulling. Leverbaar met of zonder armleggers en voor een zachter zitvlak is er een kussen beschikbaar.

  Meer info
 10. Klapstoel Compact
  € 93,00

  Stoel Compact, de klapstoel van GABER. Eenvoudige maar sterke geanodiseerde aluminium klapstoel die makkelijk is in gebruik. De Compact is ingeklapt slechts 35 mm dik. De Compact klapstoel is verkrijgbaar in 11 verschillende kunststof kleuren en daardoor in ieder interieur toepasbaar. Voor het opbergen van de klapstoelen zijn er 2 verschillende transportwagens, 7 of 14 stuks of een muurbeugel voor 4 stuks beschikbaar. 

  Meer info
 11. Stoel Juliette Siesta
  € 50,00

  Stapelbare stoel met een kunststof zitting en rug in 100% recyclebaar polypropyleen en 25mm poten in geanodiseerd aluminium. Geschikt voor binnen en buiten. Uit voorraad leverbaar in 7 kleuren.

  Meer info
 12. Stoel Slot Fill
  € 102,00

  Stoel Slot Fill van Gaber. Deze technopolymeer  kunststof stoel met een opgevulde naad in de kuip is onderhoudsvriendelijk en ideaal voor intensief gebruik binnen en buiten. De kunststof kuip heeft een afwerking in de rugleuning wat de kuip sierlijk maakt, bij de stoel Slot is deze naad transparant. Stel een eigen model Slot Fill samen door een combinatie van 11 verschillende soorten onderstellen en 8 kunststof kleuren kuip. Daarnaast kan de kuip worden voorzien van een zitkussen en is er een trolley leverbaar voor de stapelbare model Slot Fill S. Stoel Kanvas is ook leverbaar in een volledig gestoffeerde kuip (Slot Full), zie het volledige stoelen overzicht. Tevens is de stoel Slot en Slot Fill er in een kruk uitvoering in de frame hoogte 66 of 76 cm 

  Meer info
 13. Stoel Maya
  € 55,00

  Stoel Maya van Siesta. Deze kunststof PP stoel is een licht gewicht 4-poots model en is 100% recyclebaar. Stapelbaar en geschikt voor binnen en buiten. Uit voorraad leverbaar in 7 kleuren.

  Meer info
 14. Stoel Akami
  € 119,00

  Stoel Akami van Gaber. Deze luchtige kunststof stoel met een geperforeerde rug is onderhoudsvriendelijk en ideaal voor intensief gebruik. De rugleuning heeft aan de bovenzijde een opening zodat de stoel makkelijk beetgepakt kan worden. Stel een eigen model Akami samen door een combinatie van 15 verschillende soorten onderstellen en 6 kunststof kleuren kuip. Daarnaast kan de kuip worden voorzien van een zitkussen en zijn er trolleys leverbaar voor de stapelbare modellen Akami NA en S. Stoel Akami is ook leverbaar met een volledig gestoffeerde kuip (Akami Full), zie het volledige stoelen overzicht. Tevens is de stoel Kanvas er in een kruk uitvoering in de frame hoogte 66 of 76 cm.

  Meer info
 15. Stoel Babila
  € 128,00
  Stoel Babala. Comfortabele polypropyleen zitkuip met geïntegreerde armleggers, leverbaar in meerdere kleuren. Het frame is in verschillende uitvoeringen leverbaar, metaal 4-poots of ring of in hout 4-poots. Bestel eenheid per 4 stuks. Meer info
 16. Stoel Diva
  € 65,00

  Stoel Diva van Siesta. Deze kunststof PP stoel is een licht gewicht 4-poots model en is 100% recyclebaar. Stapelbaar en geschikt voor binnen en buiten. Uit voorraad leverbaar in 8 kleuren.

  Meer info
 17. Stoel Air XL
  € 65,00

  Stoel Air XL van Siesta. Deze stevige stapelbare stoel is 100% polypropyleen uit één vorm. Geschikt voor binnen en buiten. Naast de stoel Air XL is er ook een uitvoering zonder armleuningen de stoel Air en voor de complete kantine inrichting een kruk Air.  Uit voorraad leverbaar in 7 kleuren.

  Meer info
 18. Stoel Cove
  € 150,00
  De Cove stoel met 4-poots frame van Quadrifoglio. Een essentieel ontwerp dat de zuiverheid en bochtigheid van de stoel verbetert. De sterke en flexibele schil in polypropyleen en wordt geleverd in 6 levendige afwerking of volledig gestoffeerd. De Cove biedt een uitstekend zitcomfort. Meer info
 19. Stoel Air
  € 80,00

  Stoel Air van Siesta. Deze stevige stapelbare stoel is 100% polypropyleen uit één vorm. Geschikt voor binnen en buiten. Naast de stoel Air is er ook een uitvoering met armleuningen de stoel Air XL  en voor de complete kantine inrichting een kruk Air.   Uit voorraad leverbaar in 7 kleuren.

  Meer info
 20. Stoel Kanvas
  € 108,00

  Stoel Kanvas van Gaber. Deze licht gewicht kunststof stoel met een sierlijke kuip is onderhoudsvriendelijk en ideaal voor intensief gebruik. De kunststof kuip is aan de binnenkant mat en aan de buitenkant in hoogglans afgewerkt. Stel een eigen model Kanvas samen door een combinatie van 12 verschillende soorten onderstellen en 12 kunststof kleuren kuip. Daarnaast kan de kuip worden voorzien van een zitkussen en zijn er trolleys leverbaar voor de stapelbare modellen Kanvas NA en S. Stoel Kanvas is ook leverbaar met een volledig gestoffeerde voorzijde van de kuip (Kanvas Front) of een volledig gestoffeerde kuip (Kanvas Full), zie het volledige stoelen overzicht.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 Product(en)