Roldeurkasten

Roldeurkasten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 Product(en)

 1. Topblad roldeurkast
  € 45,00

  Standaard topblad voor een roldeurkast. 

  Meer info
 2. ombouwset roldeurkasten
  € 150,00

  Ombouwset voor een roldeurkast of kasten. Meer uitstraling met bladen die gelijk zijn aan bijvoorbeeld het bureaublad. In vele combinatie's bestaand uit een topblad en zijpanelen.

  Meer info
 3. Roldeurkast horizontale deuren
  € 430,00

  De PP horizontale roldeurkast met gladde kunststof lamellen en metalen ombouw.  Leverbaar in 4 standaard kleuren. Voorzien van stelpootjes, magnetische sluitlamellen en slot. Incl. verstelbare legborden. deze zijn geschikt voor lateraal hangmappen gebruik.

  Meer info
 4. Verrijdbare roldeurkast PL
  € 525,00

  Verrijdbare roldeurkast met kunststof lamellen en metalen ombouw en voorzien van verticale roldeuren. Wielen voorzien van rem  Leverbaar in 4 standaard kleuren. Afm: 153x102x55 cm (hxbxd)

  Meer info
 5. Akoestische achterwand roldeurkast
  € 315,00

  Akoestische panelen voor geluidsdemping in de vrije ruimte.  Middels magneten zeer eenvoudig toe te passen op verschillende afmetingen roldeurkasten.

  Meer info
 6. Cieba roldeurkast
  € 320,00

  Uitstekende roldeurkast met kunststof lamellen en metalen ombouw.  Leverbaar in 5 standaard kleuren. Voorzien van stelpootjes, magnetische sluitlamellen en slot. Incl. verstelbare legborden. deze zijn geschikt voor lateraal hangmappen gebruik

  Meer info
 7. NG Roldeurkast
  € 455,00

  De NG kwaliteits roldeurkast met gladde kunststof lamellen en metalen ombouw.  Leverbaar in 4 standaard kleuren. Voorzien van stelpootjes, magnetische sluitlamellen en slot. Incl. verstelbare legborden. deze zijn geschikt voor lateraal hangmappen gebruik.

  Meer info
 8. Roldeurkast Acoustic line
  € 995,00
  De acoustic-line roldeurkasten behoren tot de absolute topklasse. De lamellen van de roldeuren zijn geperforeerd, waarbinnen het speciale akoestische foam is aangebracht, wat de omgevingsgeluiden optimaal absorbeert. Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 Product(en)