Bureaustoelen

Bureaustoelen

Een nieuwe bureaustoel kopen bij een groot aanbod hoeft niet persé moeilijk te zijn. Met onze jarenlange ervaring hebben we een assortiment samengesteld waarbij rekening is gehouden met de prijs tot kwaliteit verhouding. Een groot gedeelte van de bureaustoelen hebben we in de showroom staan en kan worden uitgeprobeerd en vergeleken. Heeft u specifieke vragen of bent u benieuwd of uw keuze in de showroom aanwezig is, telefonisch kunnen wij u verder helpen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

61-63 van 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  1. bureaustoel Of Course
    € 1.765,00

    Stoel Of Course van Sitland. Deze luxe en comfortabele stoel heeft een perfect zitcomfort en is rondom gestoffeerd. Chromen frame in combinatie met de comfortabele zitkuip. Leverbaar in meerdere soorten leder met plat voetenkruis. Voorzien van een synchroon techniek met gewichtsinstelling en in  5 vaste standen te fixeren. 

    Meer info
  2. Bureaustoel Custom 24H
    € 1.940,00

    Bureaustoel Custom 24H. Deze Arbo goedgekeurde 24 uurs bureaustoel heeft een groot bereik en biedt een hoog zit comfort. Alle kenmerken maken de stoel geschikt voor intensief gebruik.Snel leverbaar in zwarte stof.

    Meer info
  3. bureaustoel Sit it
    € 2.385,00

    Bureaustoel  Sit-it HB (high back) van Sitland. Deze luxe bureaustoel met een hoge rug heeft een perfect zitcomfort en is mooi afgewerkt. Chromen frame in combinatie met kwaliteits kussen verdeling. Leverbaar in meerdere soorten leder  met plat voetenkruis. Voorzien van een synchroon techniek met gewichtsinstelling en in  5 vaste standen te fixeren. 

    Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

61-63 van 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bureaustoelen

Binnen het Cieba assortiment hebben wij een ruime keuze aan goede en comfortabele bureaustoelen in elke prijsklasse. Van een standaard bureaustoel , budget bureaustoel tot een design bureaustoel, wat is een goede bureaustoel? Een goede bureaustoel is van hoge kwaliteit met de juiste duurzame materialen gemaakt en daardoor geschikt voor intensief gebruik.

Daarnaast voldoet een goede bureaustoel aan de Arbo eisen, de NEN 1335 of NPR 1813 normering. Samengevat betekent dit dat de bureaustoel voldoet aan de vastgestelde afmetingen van de verstelbare rugleuning, zitting, armleuningen en in de instelling van het mechaniek. Door de vele instel mogelijkheden is de bureaustoel geschikt voor lange mensen, kleine mensen, zware mensen en lichte mensen. De ergonomische vorm geeft de bureaustoel ondersteuning in de onderrug en helpt bij de juiste ondersteuning van de zitpositie achter het bureau. 

Een groot gedeelte van het Cieba online aanbod is aanwezig in onze showroom.  Een mooie foto van een bureaustoel is makkelijk gemaakt maar zegt niets over het zitcomfort. 

Cieba bureaustoel

In onze grote showroom geven wij graag een deskundig en professioneel advies en kunt u zelf komen kijken en ervaren welke genormeerde ergonomische bureaustoel geschikt is voor op kantoor of voor thuisgebruik. 

Voor de aanschaf van meerdere aantallen bureaustoelen kunnen wij een proefplaatsing regelen. We zullen dan ter plekke op de werkvloer een passend advies geven. Informeer naar de mogelijkheden. Het online aanbod is onderverdeeld in de categorien: Bureaustoelen ergonomische, bureaustoelen NPR 1813, bureaustoelen snel leverbaar, bureaustoelen leder, directiebureaustoelen en zit-sta hulp.