Bureaustoelen

Bureaustoelen

Een nieuwe bureaustoel kopen bij een groot aanbod hoeft niet persé moeilijk te zijn. Met onze jarenlange ervaring hebben we een assortiment samengesteld waarbij rekening is gehouden met de prijs tot kwaliteit verhouding. Een groot gedeelte van de bureaustoelen hebben we in de showroom staan en kan worden uitgeprobeerd en vergeleken. Heeft u specifieke vragen of bent u benieuwd of uw keuze in de showroom aanwezig is, telefonisch kunnen wij u verder helpen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 van 64

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Bureaustoel Cloud licht grijs

  Normale prijs: € 535,00

  Special Price € 379,00

  Bureaustoel Cloud. Deze bureaustoel heeft een elegante vormgeving en een zeer comfortabel zitcomfort. De goed gevormde rugleuning met verstelbare hoofdsteun in combinatie met een zachte grote zitting zorgt voor een perfecte aansluiting op de rug. In 2 uitvoeringen leverbaar uit voorraad.

   

  Meer info
 2. Verrijdbare Zadelkruk
  € 169,00

  Verrijdbare zadelkruk met een verstelbare zithoek en zachte zitting.

  Meer info
 3. Zit sta hulp To Swift

  Normale prijs: € 225,00

  Special Price € 179,00

  Zit sta hulp To Swift van de duitse fabrikant Dauphin. Beweegt en wipt in de juiste richting, draaibare zitting en in hoogte verstelbaar. Leverbaar in 6 kleuren.

  Meer info
 4. Verrijdhare Zadelkruk Active
  € 185,00

  Verrijdbare zadelkruk Active. Degelijke kruk uitgevoerd met een gestoffeerde zwarte zitting of een kunst leder zitting. Verstelbaar in hoogte en geschikt voor werkbladhoogte 69-85 cm. De zadel heeft een actieve beweging in alle hoeken rondom zodat elke houding wordt aangepast en ondersteund. Frame in geheel gepolijste uitvoering.

  Meer info
 5. bureaustoel Enter

  Normale prijs: € 269,00

  Special Price € 199,00

  Bureaustoel Enter. Een eenvoudige maar comfortabele bureaustoel met synchroonmechanisme en gewichtsinstelling. In een uitvoering met zwart gestoffeerde zitting en zwarte netrug. Snel leverbaar.

  Meer info
 6. Bureaustoel Arim

  Normale prijs: € 289,00

  Special Price € 239,00

  Bureaustoel Arim. Deze bureaustoel is een prima budget stoel met veel mogelijkheden en een comfortablele zwarte zitting en zwarte netrug. De zitting heeft een zitdiepte verstelling en de rugleuning en de zitting zijn apart van elkaar te verstellen en te vergrendelen. Het voetenkruis is chroom. Snel leverbaar.

  Meer info
 7. Bureaustoel Proline

  Normale prijs: € 339,00

  Special Price € 269,00

  Bureaustoel Proline. Een prima budget bureaustoel die voldoet aan alle eisen. Gestoffeerd in de kleur zwart. Goed instelbaar en makkelijk te bedienen met 2 hendels. Snel leverbaar in een zwarte uitvoering.

  Meer info
 8. Dauphin bureaustoel Valo

  Normale prijs: € 398,00

  Special Price € 279,00

  Bureaustoel Valo van Dauphin. Deze solide bureaustoel met een stevige netrugleuning is snel leverbaar in een geheel zwarte uitvoering. Meer info
 9. Bureaustoel Tulsa

  Normale prijs: € 375,00

  Special Price € 259,00

  Bureaustoel Tulsa. Goed instelbare bureaustoel met netrugbespanning en zwart gestoffeerde zitting. De in hoogte verstelbar rugleuning is voorzien van lende support en de ruime comfortable zitting heeft een zitdiepte instelling. De fixeerbare techniek is een synchroonmechanisme met tegendruk instelling.  SNEL LEVERBAAR. 

  Meer info
 10. Bureaustoel Solid

  Normale prijs: € 349,00

  Special Price € 279,00

  Bureaustoel Solid. De bureaustoel met een vaste zwarte netrugbespanning en zwart gestoffeerde zitting, het frame en het voetenkruis zijn ook in het zwart. Een bureaustoel met een brede en fijne rugleuning en door de netbespanning een prettig ondersteuning. Snel leverbaar.

  Meer info
 11. Stahulp Giroflex 10

  Normale prijs: € 320,00

  Special Price € 289,00

  Stahulp Giroflex 10. De ideale hulp bij een zit-sta werkplek of aan een hoge tafel. De kruk is draaibaar en hoogte instelbaar 64-81 cm. Zitting in intergraal zwart schuim of gestoffeerd. De Giroflex 10 kan worden voorzien van een kegel in stof gestoffeerd. De metalen voet is in metaal, kleur zwart of aluminium.

  Meer info
 12. Bureaustoel Comfo

  Normale prijs: € 419,00

  Special Price € 299,00

  Bureaustoel Comfo. Deze eigentijdse bureaustoel met een comfortabele stofgespannen rugleuning is leverbaar in een zwarte of midden grijze slijtvaste stof. Het frame en voetenkruis zijn zwart. Snel leverbaar.

  Meer info
 13. Deskbike tekst

  Normale prijs: € 349,00

  Special Price € 299,00

  De Deskbike is de ideale bureaufiets om in beweging te komen achter de zit/sta werkplek. Gebruik de Deskbike en stimuleer de doorbloeding van het lichaam voor een betere focus en concentratie op de werkvloer. Via de App kun je bijhouden hoeveel km er zijn gemaakt en zo jezelf te blijven stimuleren. Leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Meer info
 14. Bureaustoel Polo

  Normale prijs: € 419,00

  Special Price € 299,00

  Bureaustoel Polo. Deze eigentijdse bureaustoel met een comfortabele zwarte netrug bespanning. Het frame en voetenkruis zijn zwart. Snel leverbaar.

  Meer info
 15. Bureaustoel U-Line LB

  Normale prijs: € 399,00

  Special Price € 309,00

  Bureaustoel U-Line LB. Een luxe bureaustoel of vergaderstoel in 3 kleuren kunst leder voorzien van een lage rugleuning met  voetenkruis en vaste armleggers in chroom.Snel leverbaar.

  Actie bureaustoelen leder

  Meer info
 16. Bureaustoel U-Line

  Normale prijs: € 420,00

  Special Price € 319,00

  Bureaustoel U-Line.Een luxe bureaustoel in 3 kleuren kunst leder voorzien van een hoge rugleuning met  voetenkruis en vaste armleggers in chroom. Snel leverbaar.

  Actie bureaustoelen leder

  Meer info
 17. Bureaustoel Speed O

  Normale prijs: € 405,00

  Special Price € 319,00

  Bureaustoel Speed O (SP7619) van de duitse fabrikant Dauphin. De fraai vormgegeven bureaustoel heeft een kenmerkende geperforeerde rugleuning.Leverbaar In 2 kunststof kleuren en de mogelijkheid om de rugleuning van een opzetkussen te voorzien.

  Meer info
 18. Be Steady

  Normale prijs: € 359,00

  Special Price € 319,00

  Be Steady by Beta is een fijne ergonomische zit-sta kruk die zorgt voor comfortabele steun én beweging op hoge zitposities. Perfect te gebruiken in combinatie met een zit-sta bureau en is leverbaar in 3 hoogte gasveren. De gasveer kan worden uitgevoerd in de kleur zwart of verchroomd. Meer info
 19. Bureaustoel C- Minor

  Normale prijs: € 439,00

  Special Price € 339,00

  Bureaustoel C-Minor. De complete bureaustoel met een comfortabele zwarte netrugbespanning en zwart gestoffeerde zitting, het voetenkruis en de armleuning beugels zijn aluminium gepolijst. Een bureaustoel met een stevige netug inclusief verstelbare lendesteun. Snel leverbaar.

  Meer info
 20. Bureaustoel Indeed Mesh

  Normale prijs: € 506,00

  Special Price € 369,00

  Bureaustoel Indeed Mesh  van de duitse fabrikant Dauphin. Een Arbo NEN-EN 1335 genormeerde bureaustoel voorzien van een fijne Mesh rugleuning. In een geheel zwarte uitvoering snel leverbaar.

  Meer info
 21. Bureaustoel Indeed

  Normale prijs: € 506,00

  Special Price € 369,00

  Bureaustoel Indeed Mesh van de duitse fabrikant Dauphin. Een Arbo NEN-EN 1335 genormeerde bureaustoel voorzien van een gestoffeerde rugleuning. Actie model in  een geheel zwarte uitvoering, snel leverbaar. 

  Meer info
 22. Bureaustoel Minor

  Normale prijs: € 499,00

  Special Price € 369,00

  Bureaustoel Minor. De complete bureaustoel met een comfortabele zwarte netrugbespanning en zwart gestoffeerde zitting, het voetenkruis en de 4D armleuning beugels zijn aluminium gepolijst. Een bureaustoel met een goede ondersteuning in de rug met als extra optie een in diepte verstelbare lendesteun, ideaal bij klachten in de onderug. Deze best verkochte bureaustoel is snel leverbaar.

  Meer info
 23. Bureaustoel Homechair

  Normale prijs: € 529,00

  Special Price € 399,00

  Bureaustoel Homechair. De bureaustoel in een 100% recycled petflessen stof. Voorzien van comfortabele hoogte verstelbare rugleuning voorzien van een diepte verstelbare lendesteun. Dit zorgt voor een goede ondersteuning in de rug. Voorzien van een zwart frame en voetenkruis en in 4 kleuren stoffering op voorraad. 

  Meer info
 24. bureaustoel Giroflex 353

  Normale prijs: € 647,00

  Special Price € 485,00

  Vanaf: € 415,00

  Bureaustoel Giroflex 353. Deze bureaustoel van de zwiterse fabrikankt heeft  een frisse vormgeving en perfect zitcomfort. Een licht gewicht in gebruik en bovendien voldoet de stoel aan de duurzaamheids norm Cradle to Cradle. De goed gevormde rugleuning heeft door zijn netbespanning een perfecte aansluiting op de rug. In diverse kleuren en vele opties.

  Meer info
 25. Bureastoel B-Minor

  Normale prijs: € 529,00

  Special Price € 399,00

  Bureastoel B-Minor. De bureaustoel met een gestoffeerde comfortabele hoogte verstelbare rugleuning voorzien van een diepte verstelbare lendesteun. Dit zorgt voor een goede ondersteuning in de rug. Voorzien van een zwart frame en voetenkruis en een zwarte stoffering. Snel leverbaar.

  Meer info
 26. Bureaustoel Does

  Normale prijs: € 545,00

  Special Price € 429,00

  Bureaustoel Does. Een ruime bureaustoel in zwart kunst leder voorzien van een hoge rugleuning met choom voetenkruis.

  Meer info
 27. stoel Soul
  € 610,00

  Bureaustoel Soul van Sitland. Deze 100% recyclebare bureaustoel heeft een uitstekend zitcomfort en een mooi luchtig design. De elegante kunststof body van de stoel komt uit één stuk met of zonder armleggers. De keuze voor stoffering is een Air uitvoering, netbespanning is een mesh of een Techno thermisch gevormde technostof. De stoel is hoogte verstelbaar en de kanteltechniek heeft een automatische gewichtsinstelling. 

  Meer info
 28. Bureaustoel Be Fine

  Normale prijs: € 480,00

  Special Price € 429,00

  Bureaustoel Be fine van de nederlandse fabrikant Béta. De bureaustoel met een netrugbespanning voorzien van verstelbare lendesteun. 

  Meer info
 29. Bureaustoel Minor NPR

  Normale prijs: € 579,00

  Special Price € 449,00

  Bureaustoel Minor NPR. De complete Arbo genormeerd NPR 1813 bureaustoel met een comfortabele zwarte netrugbespanning en zwart gestoffeerde zitting, het voetenkruis en de armleuning beugels zijn aluminium gepolijst. Een bureaustoel met een goede ondersteuning in de rug met als extra optie een in diepte verstelbare lendesteun, ideaal bij klachten in de onderug. Door de grote zitdiepte uitermate goed geschikt voor lange personen. Snel leverbaar.

  Meer info
 30. Bureaustoel Meshline
  € 455,00

  Bureaustoel Meshline van de italiaanse fabrikant Sitland. Deze prettige bureaustoel is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een comfortable zitting en een hoge rugleuning. Ook geschikt voor lange personen.Snel leverbaar in de zwarte uitvoering BN01/RR01

  Meer info
 31. Bureaustoel Indeed NPR

  Normale prijs: € 898,00

  Special Price € 479,00

  Bureaustoel Indeed NPR van de duitse fabrikant Dauphin. Deze Arbo genormeerd NPR 1813 stoel heeft een groter bereik met de instelmogelijkheden en is uitermate geschikt voor zowel kleine als lange personen.  Voorzien van een gestoffeerde rugleuning.

  Meer info
 32. Bureaustoel Indeed Mesh NPR

  Normale prijs: € 735,00

  Special Price € 479,00

  Bureaustoel Indeed Mesh NPR van de duitse fabrikant Dauphin. Deze Arbo genormeerd NPR 1813 stoel heeft een groter bereik met de instelmogelijkheden en is uitermate geschikt voor zowel kleine als lange personen.  Voorzien van een fijne mesh rugleuning.

  Meer info
 33. Bureaustoel Team strike
  € 500,00

  Bureaustoel Team Strike van Sitland. Deze all round bureaustoel heeft een comfortable zitting en een mesh rugleuning. Een mooie afwerking en in veel combinaties leverbaar.

  Meer info
 34. Bureaustoel Magic 2 NPR

  Normale prijs: € 874,00

  Special Price € 539,00

  Bureaustoel Magic 2 NPR 1813 (AJ4845 NPR)  van de duitse fabrikant Dauphin. Deze Arbo genormeerd NPR 1813 stoel heeft een groter bereik met de instelmogelijkheden en is uitermate geschikt voor zowel kleine als lange personen. De standaard rugleuning en de hoge rugleuning zijn in de stof P Midnight Black 077.033 snelleverbaar uit voorraad.

  Meer info
 35. Bureaustoel Be Sure

  Normale prijs: € 600,00

  Special Price € 539,00

  Bureaustoel Be Sure van de nederlandse fabrikant Béta Deze goed ondersteunende bureaustoel is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een comfortabele zitting en rugleuning. 

  Meer info
 36. Bureaustoel Custom Pro Mesh NPR

  Normale prijs: € 699,00

  Special Price € 559,00

  Bureaustoel Custom Pro Mesh NPR1813. Deze Arbo genormeerd NPR stoel is de Custom variant met een hoge mesh rugleuning en nog steeds met een groter bereik van de instelmogelijkheden en daarom uitermate geschikt voor zowel kleine als lange personen. Snel leverbaar.

  Meer info
 37. Bureaustoel Be Proud

  Normale prijs: € 643,00

  Special Price € 569,00

  Bureaustoel Be Proud van Béta. Deze comfortable bureaustoel is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een brede zitting en een goed ondersteunende mesh rugleuning.

  Meer info
 38. Bureaustoel Classic high back
  € 770,00

  Stoel Classic van Sitland. Deze klassieke stoel met een goed zitcomfort is mooi afgewerkt en heeft de juiste uitstraling. Leverbaar in verschillende modellen, hoge rug, lage rug, meeting of sledefram in meerdere stofferingen en met glijdoppen of luxe wielen. Voorzien van  2 soorten techniek met gewichtsinstelling, simpel of advanced. Waarbij simpel een neigsyteem is met een rechte vaste stand fixatie en advanced 4 vaste standen heeft voor fixatie en een gewichtsinstelling voor de tegendruk van de rug. 

  Meer info
 39. Bureaustoel Custom Pro Npr

  Normale prijs: € 715,00

  Special Price € 569,00

  Bureaustoel Custom Pro NPR1813. Deze Arbo genormeerd NPR stoel is de Custom variant met een hoge rugleuning en nog steeds met een groter bereik van de instelmogelijkheden en daarom uitermate geschikt voor zowel kleine als lange personen. Snel leverbaar.

  Meer info
 40. Bureaustoel Magic 2 Mesh NPR 1813

  Normale prijs: € 898,00

  Special Price € 579,00

  Bureaustoel Magic 2 Mesh NPR (AJ5775-NPR) van de duitse fabrikant Dauphin. Deze Arbo genormeerd NPR 1813 stoel heeft een groter bereik met de instelmogelijkheden en is uitermate geschikt voor zowel kleine als lange personen. Snel leverbaar in de uitvoering geheel zwart Zitting in de stof P Midnight Black 077.033 en rug in  web L .

  Meer info
 41. Bureaustoel Leaf
  € 585,00

  De Leaf bureaustoel van de italiaanse fabrikant Sitland met een comfortabele rugleuning waarvan de achterzijde van de kunststof rugleuning een bladmotief heeft. De voorzijde van de rugleuning is leverbaar in 3 varianten, in stof met bladvorm, een mesh netrug of een strakke stof. De zitting heeft een comfort facetvorm. Het frame is geheel kunststof zwart of licht grijs en de stoel is leverbaar met verschillende soorten armleggers.

  Meer info
 42. Bureaustoel Farideh

  Normale prijs: € 755,00

  Special Price € 599,00

  Bureaustoel Farideh. Een ruime comfortabele bureaustoel in zwart kwaliteits leder (achterzijde rugleuning zwart kunstleder) met een hoge rugleuning en veel instelmogelijkheden voor een optimaal comfort, volgens normering NEN-1335. Voorzien van een aluminium gepolijst voetenkruis.

  Actie bureaustoelen leder

  Meer info
 43. bureaustoel Giroflex 353 NPR

  Normale prijs: € 813,00

  Special Price € 649,00

  Bureaustoel Giroflex 353 NPR 1813. Deze bureaustoel van de zwiterse fabrikankt heeft een frisse vormgeving en perfect zitcomfort. Door de NPR 1813 norm heeft de stoel een groter bereik met de instelmogelijkheden van de zitting, armleggers en de zithoogte. Een licht gewicht in gebruik en bovendien voldoet de stoel aan de duurzaamheids norm Cradle to Cradle. De goed gevormde rugleuning heeft door zijn netbespanning een perfecte aansluiting op de rug. Snel leverbaar in de zwarte stof 60999.

  Meer info
 44. Bureaustoel Custom Pro Mesh NPR met hoofdsteun

  Normale prijs: € 789,00

  Special Price € 629,00

  Bureaustoel Custom Pro Mesh NPR1813 incl. hoofdsteun. Deze Arbo genormeerd NPR stoel is de Custom variant met een hoge mesh rugleuning en nog steeds met een groter bereik van de instelmogelijkheden en daarom uitermate geschikt voor zowel kleine als lange personen. Snel leverbaar.

  Meer info
 45. Bureaustoel Custom Pro Npr incl. hoofdsteun

  Normale prijs: € 805,00

  Special Price € 639,00

  Bureaustoel Custom Pro NPR1813. Deze Arbo genormeerd NPR stoel is de Custom variant met een hoge rugleuning en nog steeds met een groter bereik van de instelmogelijkheden en daarom uitermate geschikt voor zowel kleine als lange personen. Snel leverbaar.

  Meer info
 46. Bureaustoel Custom NPR
  € 640,00

  Bureaustoel Custom NPR. Deze Arbo genormeerd NPR 1813 stoel heeft een groter bereik met de instelmogelijkheden en is uitermate geschikt voor zowel kleine als lange personen. Snel leverbaar in de standaard gestoffeerde rug of met een Mesh rug.

  Meer info
 47. Bureaustoel Custom
  € 640,00

  Bureaustoel Custom NPR. Deze Arbo genormeerd NPR 1813 stoel heeft een groter bereik met de instelmogelijkheden en is uitermate geschikt voor zowel kleine als lange personen. Snel leverbaar in de standaard gestoffeerde rug of met een Mesh rug.

  Meer info
 48. Bureaustoel Be Sure NPR

  Normale prijs: € 756,00

  Special Price € 679,00

  Bureaustoel Be Sure NPR van de nederlandse fabrikant Béta. Deze goed ondersteunende bureaustoel is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een comfortabele zitting en rugleuning. Snel leverbaar in de uitvoering zwart/zwart. De bureaustoel Be Sure NPR is ten opzicht van de standaard Be Sure uitgevoerd met 4D NPR armleggers, een grotere zitdiepte instelling en een hogere gasveer. Deze NPR normering maakt de stoel uitermate geschikt voor langere personen.

  Meer info
 49. Bureaustoel Giroflex 545

  Normale prijs: € 886,00

  Special Price € 699,00

  Bureaustoel Giroflex 545. Deze comfortabele bureaustoel sluit met zijn kussens prima aan en geeft een goede ondersteuning in de onderrug. De mechaniek van deze bureastoel is perfect af te stellen. Daarnaast is de bureaustoel leverbaar in een standaard of comfort uitvoering. De standaard uitvoering 545-8529 heeft een iets harder en steviger kussen en de comfort uitvoering heeft binnen de arbo eisen een veel zachter kussen.

  Meer info
 50. Bureaustoel Be Brave NPR

  Normale prijs: € 794,00

  Special Price € 709,00

  Bureaustoel Be Brave NPR van de nederlandse fabrikant Béta. Deze comfortable bureaustoel is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een brede zitting en een goed ondersteunende mesh rugleuning.

  Meer info
 51. Bureaustoel Giroflex 68 athos

  Normale prijs: € 881,00

  Special Price € 729,00

  Bureaustoel Giroflex 68 Athos. Deze tijdloos vormgegeven bureaustoel heeft een perfect zitcomfort en is mooi afgewerkt. De mechaniek van deze bureastoel is perfect af te stellen. Daarnaast is de bureaustoel leverbaar in een standaard of comfort uitvoering. De standaard uitvoering 68- 3509 heeft een iets harder en steviger kussen en de comfort uitvoering heeft binnen de arbo eisen een veel zachter kussen. Meer info
 52. Bureaustoel Be Proud NPR

  Normale prijs: € 811,00

  Special Price € 729,00

  Bureaustoel Be Proud NPR van Béta. Deze comfortable bureaustoel is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een brede zitting en een goed ondersteunende mesh rugleuning. Snel leverbaar in een zwarte stofkleur.

  Meer info
 53. Bureaustoel Lordo NPR

  Normale prijs: € 1.181,00

  Special Price € 799,00

  Bureaustoel Lordo NPR 1813 (LO3017) van de duitse fabrikant Dauphin. Deze Arbo genormeerd NPR 1813 stoel heeft een groter bereik met de instelmogelijkheden en is uitermate geschikt voor zowel kleine als lange personen.  Voorzien van een elastische aircomfort drukregulerende rugleuning. Fraai in uiterlijk en hoog in comfort.

  Meer info
 54. Bureaustoel Giroflex 68 Aramis

  Normale prijs: € 1.055,00

  Special Price € 819,00

  Bureaustoel Giroflex 68 Aramis. Deze tijdloos vormgegeven bureaustoel heeft een perfect zitcomfort en is mooi afgewerkt. T.o.v. model Giroflex 68 Athos heeft deze bureaustoel een netrugbespanning in het fraai vormgegeven frame. De mechaniek van deze bureaustoel is perfect af te stellen. Daarnaast is de bureaustoel leverbaar in een standaard of comfort uitvoering. De standaard uitvoering 68-3519 heeft een iets harder en steviger kussen en de comfort uitvoering heeft binnen de arbo eisen een veel zachter kussen.

  Meer info
 55. Bureaustoel Giroflex 64

  Normale prijs: € 1.135,00

  Special Price € 849,00

  Bureaustoel Giroflex 64. Deze klassieker in zijn soort geeft een voelbare ondersteuning op de juiste plekken waardoor de stoel zeer comfortabel zit. Daarnaast is de stoel mooi afgewerkt met een mechaniek waarbij de tegendruk perfect is af te stellen. Binnen de Giroflex 64 serie zijn er meerdere modellen leverbaar met verschillende soorten kussens en afmetingen. De Giroflex 64-3578 heeft een zitbreedte van 45 cm en de Girolfex 64-4578 heeft een zitbreedte van 48.5 cm. Daarnaast is de bureaustoel in beide zitbreedte leverbaar in een standaard of comfort uitvoering. De standaard uitvoering heeft een iets harder en steviger kussen en de comfort uitvoering heeft binnen de arbo eisen een veel zachter kussen. 

   

  Meer info
 56. Bureaustoel Line HB
  € 1.015,00

  Bureaustoel Line HB (high back) van Sitland. Deze elegante bureaustoel  met een uitstekend zitcomfort. Mooi afgewerkt en met de stiksels de juiste uitstraling. Leverbaar in meerdere stofferingen en met luxe wielen. Keuze uit  2 soorten neigmechaniek met gewichtsinstelling, simpel of advanced. Waarbij simpel een neigsyteem is met een rechte vaste stand fixatie en advanced 5 vaste standen heeft voor fixatie.

  Meer info
 57. bureaustoel Spirit Air Sitland
  € 1.130,00

  Bureaustoel Spirit  Air van Sitland. Deze comfortabele bureaustoel heeft naast de comfort zitting een mooie mesh rug.

  Meer info
 58. Bureaustoel Vega
  € 1.155,00

  Stoel Vega van de italiaanse fabrikant Sitland. Deze klassieker met een goed en stevig zitcomfort is mooi afgewerkt en heeft door de stiksel afwerking de juiste uitstraling. Leverbaar in meerdere stofferingen en met luxe wielen. Voorzien van  2 soorten techniek met gewichtsinstelling, simpel of advanced. Waarbij simpel een neigsyteem is met een rechte vaste stand fixatie en advanced 4 vaste standen heeft voor fixatie. 

   

  Meer info
 59. bureaustoel Spirit Sitland
  € 1.165,00

  Bureaustoel Spirit van Sitland. Deze comfortabele bureaustoel is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft naast de comfort zitting een mooie afwerking.

  Meer info
 60. Bureaustoel Vega Hit
  € 1.285,00

  Stoel Vega Hit van Sitland. Deze klassieker heeft een goed en stevig zitcomfort en is mooi afgewerkt. Door de stiksel afwerking heeft stiek de juiste uitstraling. 3 soorten stiksel afwerkingen en leverbaar in meerdere stofferingen en met luxe wielen. Voorzien van een synchroon techniek met gewichtsinstelling en in  5 vaste standen te fixeren. 

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 van 64

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Bureaustoelen

Binnen het Cieba assortiment hebben wij een ruime keuze aan goede en comfortabele bureaustoelen in elke prijsklasse. Van een standaard bureaustoel , budget bureaustoel tot een design bureaustoel, wat is een goede bureaustoel? Een goede bureaustoel is van hoge kwaliteit met de juiste duurzame materialen gemaakt en daardoor geschikt voor intensief gebruik.

Daarnaast voldoet een goede bureaustoel aan de Arbo eisen, de NEN 1335 of NPR 1813 normering. Samengevat betekent dit dat de bureaustoel voldoet aan de vastgestelde afmetingen van de verstelbare rugleuning, zitting, armleuningen en in de instelling van het mechaniek. Door de vele instel mogelijkheden is de bureaustoel geschikt voor lange mensen, kleine mensen, zware mensen en lichte mensen. De ergonomische vorm geeft de bureaustoel ondersteuning in de onderrug en helpt bij de juiste ondersteuning van de zitpositie achter het bureau. 

Een groot gedeelte van het Cieba online aanbod is aanwezig in onze showroom.  Een mooie foto van een bureaustoel is makkelijk gemaakt maar zegt niets over het zitcomfort. 

Cieba bureaustoel

In onze grote showroom geven wij graag een deskundig en professioneel advies en kunt u zelf komen kijken en ervaren welke genormeerde ergonomische bureaustoel geschikt is voor op kantoor of voor thuisgebruik. 

Voor de aanschaf van meerdere aantallen bureaustoelen kunnen wij een proefplaatsing regelen. We zullen dan ter plekke op de werkvloer een passend advies geven. Informeer naar de mogelijkheden. Het online aanbod is onderverdeeld in de categorien: Bureaustoelen ergonomische, bureaustoelen NPR 1813, bureaustoelen snel leverbaar, bureaustoelen leder, directiebureaustoelen en zit-sta hulp.