Zit-sta hulp en verrijdbare krukken

Zit-sta hulp

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 Product(en)

 1. Verrijdbare Zadelkruk
  € 169,00

  Verrijdbare zadelkruk met een verstelbare zithoek en zachte zitting.

  Meer info
 2. Zit sta hulp To Swift

  Normale prijs: € 225,00

  Special Price € 179,00

  Zit sta hulp To Swift van de duitse fabrikant Dauphin. Beweegt en wipt in de juiste richting, draaibare zitting en in hoogte verstelbaar. Leverbaar in 6 kleuren.

  Meer info
 3. Verrijdhare Zadelkruk Active
  € 185,00

  Verrijdbare zadelkruk Active. Degelijke kruk uitgevoerd met een gestoffeerde zwarte zitting of een kunst leder zitting. Verstelbaar in hoogte en geschikt voor werkbladhoogte 69-85 cm. De zadel heeft een actieve beweging in alle hoeken rondom zodat elke houding wordt aangepast en ondersteund. Frame in geheel gepolijste uitvoering.

  Meer info
 4. Deskbike tekst

  Normale prijs: € 349,00

  Special Price € 299,00

  De Deskbike is de ideale bureaufiets om in beweging te komen achter de zit/sta werkplek. Gebruik de Deskbike en stimuleer de doorbloeding van het lichaam voor een betere focus en concentratie op de werkvloer. Via de App kun je bijhouden hoeveel km er zijn gemaakt en zo jezelf te blijven stimuleren. Leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Meer info
 5. Be Steady

  Normale prijs: € 359,00

  Special Price € 319,00

  Be Steady by Beta is een fijne ergonomische zit-sta kruk die zorgt voor comfortabele steun én beweging op hoge zitposities. Perfect te gebruiken in combinatie met een zit-sta bureau en is leverbaar in 3 hoogte gasveren. De gasveer kan worden uitgevoerd in de kleur zwart of verchroomd. Meer info
 6. Stahulp Giroflex 10

  Normale prijs: € 320,00

  Special Price € 289,00

  Stahulp Giroflex 10. De ideale hulp bij een zit-sta werkplek of aan een hoge tafel. De kruk is draaibaar en hoogte instelbaar 64-81 cm. Zitting in intergraal zwart schuim of gestoffeerd. De Giroflex 10 kan worden voorzien van een kegel in stof gestoffeerd. De metalen voet is in metaal, kleur zwart of aluminium.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 Product(en)