Directiebureaustoelen

Directiebureaustoelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 Product(en)

 1. Bureaustoel U-Line LB

  Normale prijs: € 399,00

  Special Price € 309,00

  Bureaustoel U-Line LB. Een luxe bureaustoel of vergaderstoel in 3 kleuren kunst leder voorzien van een lage rugleuning met  voetenkruis en vaste armleggers in chroom.Snel leverbaar.

  Actie bureaustoelen leder

  Meer info
 2. Bureaustoel U-Line

  Normale prijs: € 420,00

  Special Price € 319,00

  Bureaustoel U-Line.Een luxe bureaustoel in 3 kleuren kunst leder voorzien van een hoge rugleuning met  voetenkruis en vaste armleggers in chroom. Snel leverbaar.

  Actie bureaustoelen leder

  Meer info
 3. Bureaustoel Does

  Normale prijs: € 545,00

  Special Price € 429,00

  Bureaustoel Does. Een ruime bureaustoel in zwart kunst leder voorzien van een hoge rugleuning met choom voetenkruis.

  Meer info
 4. Bureaustoel K-Line

  Normale prijs: € 599,00

  Special Price € 499,00

  Bureaustoel K-Line. Een luxe comfortabele bureaustoel in zwart kwaliteits leder  met een hoge rugleuning. Voorzien van een voetenkruis en vaste armleggers in chroom. Snel leverbaar.

  Meer info
 5. Bureaustoel Farideh

  Normale prijs: € 755,00

  Special Price € 599,00

  Bureaustoel Farideh. Een ruime comfortabele bureaustoel in zwart kwaliteits leder (achterzijde rugleuning zwart kunstleder) met een hoge rugleuning en veel instelmogelijkheden voor een optimaal comfort, volgens normering NEN-1335. Voorzien van een aluminium gepolijst voetenkruis.

  Actie bureaustoelen leder

  Meer info
 6. Bureaustoel Classic high back
  € 770,00

  Bureaustoel Classic HB (high back) van Sitland. Deze klassieke stoel  met een goed zitcomfort is mooi afgewerkt en heeft de juiste uitstraling. Leverbaar in meerdere stofferingen en met luxe wielen. Voorzien van  2 soorten techniek met gewichtsinstelling, simpel of advanced. Waarbij simpel een neigsyteem is met een rechte vaste stand fixatie en advanced 4 vaste standen heeft voor fixatie en een gewichtsinstelling voor de tegendruk van de rug. 

  Meer info
 7. Bureaustoel Line HB
  € 1.015,00

  Bureaustoel Line HB (high back) van Sitland. Deze elegante bureaustoel  met een uitstekend zitcomfort. Mooi afgewerkt en met de stiksels de juiste uitstraling. Leverbaar in meerdere stofferingen en met luxe wielen. Keuze uit  2 soorten neigmechaniek met gewichtsinstelling, simpel of advanced. Waarbij simpel een neigsyteem is met een rechte vaste stand fixatie en advanced 5 vaste standen heeft voor fixatie.

  Meer info
 8. bureaustoel Spirit Air Sitland
  € 1.413,00
  € 1.130,00

  Bureaustoel Spirit  Air van Sitland. Deze comfortabele bureaustoel heeft naast de comfort zitting een mooie mesh rug.

  Meer info
 9. Bureaustoel Vega
  € 1.155,00

  Stoel Vega HB (Hhigh back) van Sitland. Deze klassieker met een goed en stevig zitcomfort is mooi afgewerkt en heeft door de stiksel afwerking de juiste uitstraling. Leverbaar in meerdere stofferingen en met luxe wielen. Voorzien van  2 soorten techniek met gewichtsinstelling, simpel of advanced. Waarbij simpel een neigsyteem is met een rechte vaste stand fixatie en advanced 4 vaste standen heeft voor fixatie. 

   

  Meer info
 10. bureaustoel Spirit Sitland
  € 1.456,00
  € 1.165,00

  Bureaustoel Spirit van Sitland. Deze comfortabele bureaustoel is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft naast de comfort zitting een mooie afwerking.

  Meer info
 11. Bureaustoel Vega Hit
  € 1.285,00

  Bureaustoel Vega Hit HB (high back) van Sitland. Deze klassieker met een hoge rug heeft een goed en stevig zitcomfort en is mooi afgewerkt. Door de stiksel afwerking heeft stiek de juiste uitstraling. 3 soorten stiksel afwerkingen en leverbaar in meerdere stofferingen en met luxe wielen. Voorzien van een synchroon techniek met gewichtsinstelling en in  5 vaste standen te fixeren. 

  Meer info
 12. Bureaustoel Giroflex 64 M

  Normale prijs: € 2.187,00

  Special Price € 1.599,00

  Vanaf: € 1.359,00

  Bureaustoel Giroflex 64 M. Deze klassieker in de uitvoering met de zitbreedte 51 cm en de hoge brede rug incl. hoogte verstelbare hoofdsteun is in zijn soort de kwalitatief beste stoel wat u zich kunt wensen. Comfortabel en ondersteunend op de juiste plekken en uitstekend geschikt voor lange personen. Daarnaast is de stoel mooi afgewerkt met een mechaniek waarbij de tegendruk perfect is af te stellen. Binnen de Giroflex 64 serie zijn er meerdere modellen leverbaar met verschillende soorten kussens en afmetingen, deze  Giroflex 64-9878 is de meest luxe comfort uitvoering. De stoel voldoet aan alle Arbo nen normeringen en is goed in te stellen met de ondersteuning op de juiste plek.

  Meer info
 13. bureaustoel Of Course
  € 1.765,00

  Bureaustoel Of Course (high back) van Sitland. Deze luxe en comfortabele bureaustoel met een hoge rug heeft een perfect zitcomfort en is rondom gestoffeerd. Chromen frame in combinatie met de comfortabele zitkuip. Leverbaar in meerdere soorten leder met plat voetenkruis. Voorzien van een synchroon techniek met gewichtsinstelling en in  5 vaste standen te fixeren. 

  Meer info
 14. bureaustoel Sit it
  € 2.385,00

  Bureaustoel  Sit-it HB (high back) van Sitland. Deze luxe bureaustoel met een hoge rug heeft een perfect zitcomfort en is mooi afgewerkt. Chromen frame in combinatie met kwaliteits kussen verdeling. Leverbaar in meerdere soorten leder  met plat voetenkruis. Voorzien van een synchroon techniek met gewichtsinstelling en in  5 vaste standen te fixeren. 

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 Product(en)